Јовановски до Ванхауте: Би ти препорачал да си најдеш џамче од пелистерка

Македонски театарски, филмски и телевизиски актер Владо Јовановски, на Фејсбук објави статус по повод повторното мешање на Питер Ванхауте во политичките случувања во државата.

img

Ви го пренесуваме статусот на актерот во продолжение:

- Ванхауте, да сум непристоен би Ти рекол, КУР ДА БРИЧИШ! Но како пристоен човек, би Ти препорачал да си најдеш џамче од пелистерка... Истото им го препорачувам на сите македонски, шарени жени кои ебоповикателно се сликаа со Тебе пред владата на Р. Македонија, мислејќи дека се сликат со БИК ПРИПЛОДНИК, пратен од ветеринарниот европски институт, да ги осемени нашите јаловици.

Малку се заебавте. Се заебавте во триплекс, трансџендерски. Прво не е фебруар, а второ, мачка со зајак не е природно да се пари. Постојат и такви девијациии, но хемафродитите што излегуваат имаат кратки уши и долги опашки. ГМО да ве ебе!

Facebook impact:

Објавено среда, 14 декември 2016 05:55:00
Напишано од Ирина