Lost and Found е песната која ќе нè претставува Евровизија

Lost and Found е песната која ќе нè претставува на годинешниот избор за најдобра песна на Евровизија.

img

Вчера, во 19.30 часот во Дневикот на МТВ1 бендот Eye Que ја промовираа песната Lost and found со која ќе ја претставуваат Македонија на годинешниот избор за песна на Евровизија.

Музиката и текстот за песната се на фронтменот на Eye Que, Бојан Трајковски, а аранжманот е на Дарко Димитров.

Режисерот на спотот е Јован Коцировски, додека огромен тим бил задолжен за тој да изгледа беспрекорно бидејќи е снимен во еден непрекинат кадар, односно т.н. one shot спот.

Во продолжение погледнете го спотот.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 12 март 2018 09:05:00
Напишано од g0sh3