Магла на патиштата кај Тетово, Гостивар и Маврово

Според информациите од Авто мото сојузот на Македонија, на останатите патишта низ државата сообраќајот се одвива по претежно влажни коловози.

img

На патните правци Тетово-Попова Шапка, Гостивар-Стража и на Маврово утринава има магла поради што видливоста на овие патишта е намалена од 50 до 100 метри.

Според информациите од Авто мото сојузот на Македонија, на останатите патишта низ државата сообраќајот се одвива по претежно влажни коловози.

Слаб дожд врне во источниот дел од земјата и долж Повардарието.

Facebook impact:

Објавено петок, 12 јануари 2018 09:34:00
Напишано од емилија