Македонија да биде „Илиро Македонија на Вардар“, бара Здружението на воени ветерани на УЧК

Здружението на воени ветерани на УЧК во Македонија, во реакција пратена до медиумите бара меѓународниот фактор, Европската Унија и САД, да се ангажираат во решавање на прашањето за името на Македонија.

img

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 19 јуни 2017 03:35:00
Напишано од емилија