Мисајловски: Изградба и асфалтирање на преку 100 нови улици

Изградба и асфалтирање на преку 100 нови улици, да нема неасфалтирана улица во Ѓорче Петров, најави кандидатот за градоначалник на општина Ѓорче Петров од ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски.

img

-За градежна експанзија, за Ѓорче Петров да биде огромно градилиште, напиша Мисајловски на својот Фејсбук профил.

Facebook impact:

Објавено четврток, 12 октомври 2017 11:01:00
Напишано од Виолета