На вакви збунети типови не им се доверува ниту киоск, а не пак државен буџет!

Силен и елоквентен говор на министерот Тевдовски на денешната елаборација на ребалансот на буџетот пред Комисијата за буџет при Собранието на Р.Македонија.

img

Објасни се, и за универзитетите, и за образовението. Не ја заборави и поентата на буџетот, а ниту енергијата меѓу пратениците.

 

Facebook impact:

Објавено понеделник, 17 јули 2017 07:38:00
Напишано од емилија