Одбележана 18 годишнината од загинувањето на полицајците Кирил Петрушевски и Ерол Готак

Одбележана 18 годишнината од загинувањето на полицајците Кирил Петрушевски и Ерол Готак  

img

По повод одбележувањето на 18 годишнината од загинувањето на полицајците Кирил Петрушевски и Ерол Готак кои во 2000-та година загинаа во село Арачиново, делегација од општина Гази Баба предводена од градоначалникот Борис Георгиевски, заедно со родителите на загинатите полицајци, роднини, пријатели, претставници од 5-та полициска станица, пред споменикот на бранителите кој се наоѓа во кругот на полициската станица Гази Баба во Автокоманда положија свежо цвеќе и им оддадоа почит на загинатите бранители. 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено петок, 12 јануари 2018 02:46:00
Напишано од Виолета