Според Трамп Америка е нацистичка Германија

Доналд Трамп ја спореди САД со нацистичка Германија коментирајќи ги лажните вести за него.

Новоизабраниот американски претседател ги обвини американските разузнавачки служби дека не смееле да дозволат објавување на лажни информации за него.

img

”Разузнавачките служби не смеат да си дозволат да протечат лажни информации во јавноста. Тоа е уште едно пукање во мене. Дали ние живееме во нацистичка Германија?

Подоцна тој им одговори на медиумите во врска со обвинувањата дека тој е уценет од Русија: ”Русија никогаш не вршела притисок врз мене. На никаков начин не сум поврзан со Русија, ниту сум должен, ниту сум им вршел некои услуги“.

Facebook impact:

Објавено среда, 11 јануари 2017 06:31:00
Напишано од elenaM