Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонија пат.

img

Забраната, како што посочуваат, е воведена во 10:15 часот.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено вторник, 13 февруари 2018 11:29:00
Напишано од емилија