Заев разрешува спротивно на законот. Му се може, Хан го тапша по рамо

Ме разрешил нелегитимниот режим на Заев. Ако, тоа го очекував. Знам како работат РЕЖИМИ. Притоа не е важно што сум на ЗАКОНСКИ ГАРАНТИРАНИОТ одмор, бидејќи за нив не ни важат закони.

img

Они се група која си прави седница со еврокомисионер од кој земаат легитимитет. Не од народот. Бидејќи на 11 декември загубија од тој народ. Се сеќавате…
Потоа нивниот АМБАСАДОР се обиде да ги (до)смени резултатите со прегласувањата и притисоци. Но не успеа.

Со судни маки, со триста интервенции сепак НАРОДНАТА ВОЛЈА ја заобиколија, а Заев го седнаа…
Бидете така, некои заборавија што значат 600 затворени фабрики, па почнаа да зборуваат за ПЕДОФИЛИЈАТА КАКО ОПШТЕСТВЕНА ПРИДОБИВКА.
Други пак заборавија за 200.000 избркани и останани на улица, па зборуваа за ЛГБТ придобивките како цивилизациски дострел…
Ако, ако, бидете така. Време е да се потсетите…
А јас дека сум на одмор? Па кај ми текнало сега да одам на одмор бе. Кога заседава Хан, Могерини, Амбасадата, амстердамската тројка...

Facebook impact:

Објавено вторник, 27 јуни 2017 06:02:00
Напишано од Виолета