Жерновски продолжува да го уништува срцето на Центар

Граѓаните на Центар продолжуваат да го искажуваат својот револт кон градоначалникот Андреј Жерновски. 

img

Тој иако вети дека во Центар повеќе нема да се гради, продолжува да го уништува срцето на Центар, пишува во Фејсбук статусот на „Центар сака да дише“.

Како што пишува во статусот за само неколку месеци се издадени 10-тина одобренија за градби низ Дебар маало.


Facebook impact:

Објавено петок, 21 април 2017 12:34:00
Напишано од Виолета