Вработи се во Ван Хоол

Вработи се во Ван Хоол!

Ван Хоол - белгиска фабрика за производство на автобуси, ја отвара својата фабрика во Македонија и тоа во Бунарџик-Скопје.

Токму заради тоа почнува да го бара својот тим. Отворени се повеќе работни позиции меѓу кои и Менаџер за квалитет. Доколку поседувате диплома од било кои од техничките факултети - АПЛИЦИРАЈТЕ!

Facebook impact:

Тагови:

Објавено петок, 12 октомври 2012 19:50
Напишано од admin
Барај