Отворени повеќе различни работни позиции! Побрзајте аплицирајте

Отворени  повеќе различни работни позиции! Побрзајте аплицирајте

img

Во потрага сте по работа а имате одлични комуникациски и преговарачки вештини, мотивирани сте и флексибилни за работа на терен? Ви одговара динамичност во работата и успешни сте во контакти со клиенти? Имаме работа за вас! Погледнете ги следните отворени работни позиции и пронајдете ја идеалната за вас: 

1. Првата позиција подразбира остварување редовни посети и контакти со клиенти, превземање на активности за зголемување на продажбата. Аплицирање на ЛИНКОТ.

2. За оваа ПОЗИЦИЈА ни се потребни комуникативни, мотивирани и флексибилни кандидати.

3. Бараме кандидат со одлични комуникациски и преговарачки вештини. Апликации на ЛИНКОТ. 

4. Ако имате возачка дозвола Б категорија (активен возач), аплицирајте ТУКА. 

5. Позицијата бара средно или Високо техничко образование, ги очекуваме вашите апликации на ОВОЈ линк. 

6. Доколку посета на клиенти, договарање на продажба, планирање и организирање на продажни активности ви се предизвик, вие сте кандидат за ОВАА позиција.  Ги очекуваме вашите апликации!

7. Комерцијалист

Facebook impact:

Објавено понеделник, 06 февруари 2017 02:10:00
Напишано од Виолета