Плата 60.000 денари! Пивара Скпје вработува менаџер

Одлични услови, аплицирајте веднаш!

img

Пивара Скопје вбработува: 

Маркетинг - менаџер за безалкохолни пијалаци

 Повеќе информации за работната позиција на следниот  ЛИНК

Facebook impact:

Објавено среда, 04 јануари 2017 03:07:00
Напишано од Виолета