Плата, бонуси и награди, обезбеден превоз, обезбеден оброк! Искуство не е потребно, аплицирајте

Плата, бонуси и награди, обезбеден превоз, обезбеден оброк! Искуство  не е потребно, аплицирајте

img

 Адиент Аутомотиве, поранешен Џонсон Контролс, e еден од најголемите глобални добавувачи на автомобилски седишта.  Со 75,000 вработени на 230 локации и 33 земји во светот,  ние ги поддржуваме сите големи производители на автомобили во диференцијацијата на нивните возила преку супериорен квалитет, технологија и перформанс.  Ние создаваме култура на високи перформанси која ги инспирира нашите вработени и ни дозволува да го подобруваме искуството на светот во движење – во автомобилските седишта и повеќе од тоа. Со нашата глобална способност ние произведуваме 25 милиони системи на автомобилски седишта годишно.

Нудиме можност за вработување на:
Оператори за шиење во фабриката на Адиент во Струмица

Повеќе информации на следниот ЛИНК

Facebook impact:

Објавено вторник, 10 јануари 2017 02:15:00
Напишано од виолета