Потребни се вкупно 183 работници во три големи компании во Македонија...

Потребни се вкупно 183 работници во три големи компании во Македонија...

img

Доколку барате работа може да аплицирате на отворените работни места:

Оглас за вработување на 40 лица во производство на медицински помагала РОНТИС.

Повеќе информации за огласот може да добиете на ЛИНКОТ

Поликлиниката НЕУРОМЕДИКА вработува 125 лица, повеќе информации ТУКА.


Премиум Групација ДООЕЛ Увоз-Извоз Скопје има отворени работни места на кои може да АПЛИЦИРАТЕ

Facebook impact:

Објавено понеделник, 16 јануари 2017 01:33:00
Напишано од Емилија