Седум слободни места на АЕРОДРОМ: Пријавете се веднаш!

ТАВ Аеродроми, еден од водечките светски аеродромски оператори,кој раководи со аеродромите во Скопје и Охрид во моментов е во потрага по нови вработени за позицијата:

img

ПОЗИЦИЈА 1:

Потребно:Минимум средно образование

Повеќе на следниот ЛИНК

Позиција 2:

Референт за административни работи

Потребно:Минимум средно образование

Пријавување на следниот ЛИНК

Позиција 3:

Потребна :Диплома за завршено минимум средно образование во соодветна област

Пријавување на следниот ЛИНК

Позиција 4:

АГЕНТ ЗА ПРИФАЌАЊЕ И ИСПРАЌАЊЕ ПАТНИЦИ

Пријавување на следниот ЛИНК

Позиција 5:

РЕФЕРЕНТ ЗА ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

Пријавување на следниот ЛИНК

Позиција 6:

ТРАНСПОРТЕН РАБОТНИК – Сезонска работа

Пријавување на следниот ЛИНК

Позиција 7:

Се вработува лице во сектор УСЛУЖЕН МЕНАЏМЕНТ

Обука обезбедена

Пријавување на следниот ЛИНК

Напоменуваме дека само кандидатите селектирани во потесен круг ќе бидат контактирани.

Ја очекуваме Вашата апликација.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено петок, 30 декември 2016 01:35:00
Напишано од Елена