Кај поранешната НБА ѕвезда пронајдено оружје

Себастијан Телфер, се уште активен американски кошаркар, е уапсен откако го застанала полицијата.

img

Телфер, кој од 2004 до 2015 година играше во НБА лигата за повеќе клубови, со 18 годишен пријател се обидел да побегне после непрописно паркирање.

При конторалата на автомобилот кај него е пронајдено полуавтоматско оружје, неколку наполнети пиштоли, муниција, панцир и марихуана.

Facebook impact:

Објавено вторник, 13 јуни 2017 09:48:00
Напишано од емилија