„Филип Втори“ полн, спектаклот може да почне

„Филип Втори“ полн, спектаклот може да почне

img

На 10 минути пред почетокот на мечот, трибините на Националната Арена „Филип Втори“ се речиси исполнети.

Веќе се познати и почетните состави со кои екипите ќе настапат на вечерашниот меч.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено вторник, 08 август 2017 08:54:00
Напишано од Виолета


Последни вести