Инцидент на слободната фан зона на плоштадот Македонија!

Инцидент на слободната фан зона на плоштадот Македонија!

img

Две момчиња предизвикаа инцидент на плоштадот Македонија. Додека сите се забавуваат во слободната фан зона полицијата мораше да интервенира и раздели две момчиња кои сакаа да започнат меѓусебна тепачка. Повеќе погледнете во видеото кое се појави на фејсбук

Facebook impact:

Објавено вторник, 08 август 2017 07:31:00
Напишано од Виолета


Последни вести