Навивачи на Реал Мадрид запалија жардиниера

Навивачи  на Реал Мадрид запалија жардиниера  

img

Навивачите и фановите на Реал Мадрид од нивната фан зона се упатуваат кон Националната арена „Филип Втори“.

Еуфорични се движат во големи групи, ги пејат навивачките песни, но се послужија и со пиротехнички материјали.

Фото: 
ТВ Нова

Facebook impact:

Објавено вторник, 08 август 2017 08:09:00
Напишано од Виолета


Последни вести