Да гласаме до крај за нашиот шампион!

Кристијан Воденски, македонскиот млад и талентиран 11-годишен борач кој живее во Франкфурт, Германија е номиниран за наградата „Чудо од дете“ во боречките спортови во земјата.

 

img

Воденски, кој беше добитник на оваа награда пред две години, сега има посериозна конкуренција. Покрај Воденски, за наградата дете-борач во 2016 година ќе се натпреваруваат уште Елвин Хубер, Алим Алиев и Мухамед Агаев.

Гласањето трае до 22 часот утре, а својот глас за Македонецот Кристијан Воденски може да го дадете овде.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 05 јануари 2017 09:14:00
Напишано од elenaM


Последни вести