Еве што пишуваат балканските медиуми за победата на Македонија

„Одлична атмосфера, Македонија во Загреб ја изненади Словенија на Вујовиќ“ – хрватски Вечерњи лист.

img

„СПЕКТАКЛ ВО АРЕНА: Македонците во фантастична стмосфера ги изненадија Словенците“- хрватски Индекс.

„Вујовиќ полуде, Македонците во пеколот во Арена ги срушија Словенците“- хрватски 24 Сата.

 

„Македонците во драма до победа против Словенија: Браќата Лазарови ги изненадија фаворитите“- Спорт Арена.

„Навивачите приредија вистинско шоу! Најлудиот натпревар на првенството во преполната Арена, Киро и Македонците во инфарктна завршница до победа, Вујовиќ полуде на судиите и делегатите“- Јутарњи лист.

Еве што пишуваат дел од останатите хрватски медиуми:

 

 

 

 

Facebook impact:

Објавено недела, 14 јануари 2018 08:53:00
Напишано од емилија