Кире Лазаров и Борко Ристовски дел од новогодишното видео на Барселона

Македонските репрезентативци во дресот на ракометниот клуб на Барселона Кирил Лазаров и Борко Ристовски беа дел од најновото новогодишно видео наменето до фановите.

img

Гигантот Барселона во пресрет на новогодишните празници и Божиќ ги собра на едно место сите спортистите од ракометниот клуб, а секако огромна чест во видеото е да ги видиме и двајцата македонци Кире Лазаров и Борко Ристовски токму во дресот на Барселона.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 22 декември 2016 12:27:00
Напишано од виолета


Последни вести