Манасков ужива со својата девојка

Левото крило Дејан Манасков има одличен финиш на годината што полека си заминува, откако пред неколку дена потпиша нов, двегодишен договор со унгарскиот гигант Веспрем. Таму има полна минутажа, ужива големи симпатии од навивачите на Веспрем и ја има довербата на тренерот Врањеш.

img

Пред утрешниот старт на официјалните подготовки, Манасков заедно со поубавата половина уживаше неколку денови во австриската престолнина Виена и ги полнеше батериите за предизвиците во Хрватска….

Facebook impact:

Објавено понеделник, 25 декември 2017 08:20:00
Напишано од емилија


Последни вести