Познато кога ќе се знаат повеќе детали за повредата на Лазаров

Поради повреда капитенот Кире Лазаров во 11. минута го заврши натпреварот против Шпанија, неизвесно е дали ќе може да ѝ помогне на репрезентацијата и во последните два натпревари.

img

Македонија е непрепознатлива на дуелот со Шпанија, не ни оди ништо од рака, а дополнителен проблем е и повредата на Кире Лазаров.

-Капитенот со тешко движење и гримаси на лицето го напушти теренот во 11. минута. Најверојатно утре по деталните тестови ќе се знае тежината на повредата, објави порталот МКД.мк. 

Македонија сѐ уште ќе има шанси за полуфинале, но без Кире Лазаров тие би биле значително намалени.

Facebook impact:

Објавено понеделник, 22 јануари 2018 09:32:00
Напишано од емилија


Последни вести