Со кого летуваше Лука Циндриќ?

По напорната сезона, Лука го заслужи овој одмор.

img

Еден од најдобрите ракометари ан Вардар и еден од најзаслужните што нашиот шампион се искачи на европскиот ракометен трон одмара на Куба, заедно со неговата понежна половинa.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 06 јули 2017 02:33:00
Напишано од емилија