Столе Стоилов доби улица со своето име во Скопје

img

Капитенот на европскиот ракометен шампион Вардар, Столе Стоилов доби улица со своето име во Скопје.

Facebook impact:

Објавено петок, 09 јуни 2017 12:45:00
Напишано од емилија


Последни вести