Крвав масакар денеска во Босна

Вистински хорор ја потресе Босна кога 49-годишниот Алија Х. ја уби својата поранешна сопруга со секира, откако ја видел со новиот љубовник.

img

Според податоците од медиумите, хоророт се случил утринава околу 8 часот кога насилникот влегол кај поранешната сопруга, ја видел со непознат маж и брутално ја убил, заедно со него.

Аваз неофицијално дознава дека сопружниците воделе бракоразводна парница и не живееле заедно.

Повеќе детали се најавени за подоцна.

 

Facebook impact:

Објавено сабота, 27 мај 2017 06:09:00
Напишано од емилија