Целиот регион зборува за пораката која маж од Крагуевац ја нашол на својот автомобил во Сплит!

Душан Алексиќ од  Крагуевац, кој моментално се наоѓа во Сплит,  на својот автомобил затекнал прекрасна порака. Иако на  зборовите „Србин паркирал автомобил во Хрватска“,  на многумина прво им паѓаат   на ум скинати гуми и  скршено   стакло, оваа приказна  докажува дека за среќа  постојат  луѓе кои  размислуваат спротивно.

img

„Баш  ми  е мило  што  гледам автомобил од Крагуевац, градот  каде некогаш  живеев, престојував на улица ЈНА (не знам како  се вика сега, во онаа зграда на почетокот на улицата  од лева страна покрај пругата за Краљево од каде што е татко ми). Ви  посакувам добар престој во Сплит“, пишувало во пораката.

 

Facebook impact:

Објавено вторник, 01 август 2017 12:05:00
Напишано од Виолета


Последни вести