Цело семејство завиено во црно, двајца браќа и бремената жена тргнале на свадба, завршиле под куп камења

Три млади лица од едно семејство загинаа во одрон на патниот правец Торовица-Малецај кај албанскиот град Лежа.

img

Според полициското соопштение, во несреќата загинале браќата Едмонд(31) и Валентин(29) и сопругата на Едмонд, Аида Зефи(21), која била бремена.

Жртвите се од селото Рабоште, а патувале со автомобил кон Торовица за да присуствуваат на домашна веселба кај родителите на Аида.

Причина за одронот се обилните дождови во изминатите денови.

 

Facebook impact:

Објавено недела, 08 октомври 2017 03:12:00
Напишано од емилија