Детали за страшниот злочин во Србија-еве како бил убиен Никола

Едно од најкрвавите убиства во Србија е она кое се случи неодамна кога Никола Остојиќ беше убиен во стакларската работилница на својот најдобар пријател Филип Гаврановиќ.

img

Остојиќ дента земал кредит од банка, 20.000 евра, а наместо да оди дома, се премислил и одлучил да ја прифати поканата на другарот да седнат во кафеана, а потоа тој го поканил во својата работилница.

Никола се решил да оди, а таму Филип му го пресекол вратот и го затрупал во стакла.

Убиството го направил бидејќи должел пари.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 13 ноември 2017 07:36:00
Напишано од Вероника