Почина шестгодишната Лена, за која цела Србија се крена на нозе

Цела Србија се крена на нозе за малата Лена кој боледува од карцином, но детето за жал ја загуби битката со животот.

img

Малата Лена која имаше само шест години беше оперирана во Атина со помош на хуманитарна помош, а операцијата чинеше 24.000 евра.

CЦела Србија се крена на нозе за малото ангелче, кое за жал ја загуби битката со животот.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено петок, 05 јануари 2018 02:56:00
Напишано од Вероника