Симона, која немаше за корка леб, почина

Почина малолетната Симона Г. од Србија која умирала од глад и живеела тежок живот. Девојчето кое имало само 17 години е најдено мртво по земена поголема количина наркотици.

img

- Сакавме да и помогнеме, но не успеавме. За своите 17 години имаше само болка и тага. Не можеше психички да го поднесе товарот од животот. Со ена замина и порнешниот вереник на нејзината сестра, вели извор.

Александар обично доаѓал да донесе храна, цигари и да и помогне ако треба. 

- Не знам од каде нашле наркотици и зошто отишле предалеку, досава изворот за српскиот Ало.

Девојката била најдена мртва со својот пријател во четвртокот вечер. Немала родители, а нејзините баба и дедо не можеле да се грижат за неа зошто биле сиромашни.

Facebook impact:

Објавено понеделник, 09 јануари 2017 10:01:00
Напишано од Емилија