Снежна бура во Словенија!

Улиците во Љубљана се покриени со снег.

img

Снежната бура од планините се пресели на улиците во Словенија.

Големата количина на снег направи вистински хаос во сообраќајот. Патиштата се блокирани, движењето отежнато, а поплавени се и повеќе куќи.

Facebook impact:

Објавено вторник, 14 ноември 2017 08:05:00
Напишано од Виолета