Српскиот промотор на Заев, газдата на „Слободен печат“, за албански милиони ја напаѓа Србија

Не е случајно што Зоран Заев токму на „Курир.рс“ го даде она интервју во кое ја плука Владата на Србија. Зад сѐ стојат милиони евра кои албанските бизнисмени блиски на терористичките организации ги дадоа за валканата кампања во Македонија. Нивната крајна цел е Голема Албанија, а најцрно во сето тоа е што им помагаат и овие продадениве Срби, објаснува соговорникот на Информер.рс и додава дека задачата на башановиќ е да го „поправи имиџот“ на лидерот на СДСМ во Србија.

img

Сопственикот на Курир.рс, Александар Аца Родиќ повторно докажа дека е олош, кој е подгтвен за пари да се здружи и со најголемиот непријател на српскиот народ, пишува Информер.рс.

Деновиве Родиќ одработува кампања за сметка на амбанските криминалци и нивниот платеник во Македонија, лидерот на СДС, Зоран Заев.

Газдата на „Курир.рс“ во своето македонско гласило „Слободен печат“ (кој го купи во екот на изборната кампања под сѐ уште неразјаснети околности) срамно се подбива со Србија и Србите.

Facebook impact:

Објавено понеделник, 08 мај 2017 02:26:00
Напишано од Виолета