СТРАШНО НЕВРЕМЕ ВО ГРЦИЈА: Поплава однесе цела плажа

Големо невреме во туристичкото место Торони на вториот крак во Грција.

img

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 17 јули 2017 05:14:00
Напишано од емилија