Зборовите на синот на Ивановиќ ќе ви го скршат срцето

Синот на убиениот лидер Ивановиќ знае дека нешто не е во ред иако неговата мајка не сака да му каже за трагедијата и нема сила да му го скрши срцето.

img

Малиот Богдан постојано прашувал каде е татко му, дали нешто не е во ред и дали е тој во болница.

7-годишното синче не знае за трагедијата.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 18 јануари 2018 10:38:00
Напишано од Вероника