Изгаснат е пожарот во Дубаи, моментно го „ладат“ облакодерот

Пожарот кој изби по полноќ во една од најголемите згради во Дубаи е изгасен околу четири часот по локално. Во моментот се работи на „ладење“ на зградата.

img

Засега нема информации за евентуални загинати и повредени.

Тагови:

пожар Дубаи

Facebook impact:

Објавено петок, 04 август 2017 05:00:00
Напишано од емилија