Гори еден од најголемите хотели во Москва

Гори еден од најголемите хотели во Москва  

img

Пожар избувнал во хотелот „Космос“, еден од најголемите хотели во Москва. Снимката покажува дим кој излегува од кровот на овој луксузен хотел.

Евакуацијата е во тек, а итните служби рекле дека засега се евакуирани 230 лица, пренесув РИА Новости.

Според пишувањата на тамошните медиуми пожарот избувнал на 15 спрат. 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 12 февруари 2018 01:45:00
Напишано од Виолета