Трагедија во Москва: Пожар во хотел, евакуирани 230 лица

Во хотелот „Косомос“ во Москва изби пожар поради што беа евакуирани 230 лица.

img

Пожарот, кој зафатил само мал дел од хотелот, брзо бил ставен под контрола и никој не е повреден.

Пожарот избил на 15 кат на хотелот, кој се наоѓа во североисточниот дел на Москва.

„Космос“ е хотел со четири ѕвезди и има 1.777 соби.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 12 февруари 2018 05:29:00
Напишано од емилија