Оваа иновација засекогаш ќе го смени начинот на кој функционираат бришачите!

Автомобилскиот гигант Мерцедес ја направи можеби најефикасната иновација во поновата автомобилска историја.

img

Компанијата во иднина ќе им го олесни возењето на возачите со тоа што измислија нови бришачи на нивните автомобили.

Наместо млазот вода да прска од некое друго место и за момент уште толку да ви ја намали видливоста, компанијаа на новите Мерцедеси вгради прскање на вода од самите бришачи.

Од видеото видете како би изгледало тоа во иднина:

Се вчитува прикажувачот на видео...

Facebook impact:

Објавено понеделник, 26 декември 2016 05:14:00
Напишано од Ирина