Неделен љубовен хороскоп од 09- 15.01.2017: Стрелецот неодлучен, Овенот и Девицата ги мачи раскинување!

Неделен љубовен хороскоп од 09- 15.01.2017: Стрелецот неодлучен, Овенот и  Девицата  ги  мачи  раскинување!

img

Овен

 Марс и Венера  минуваат  низ  вашето  12-то  поле и  укажуваат на низа случувања кои  би  требало  да ги  чувате  од околината. Избегнувајте  тајни  врски и  романси. Доколку   со  партнерот веќе  подолго време  имате несогласувања, ќе ги  решите  што побрзо, бидејќи   во спротивно  лесно може да дојде и до раскинување.

Бик

 Со  партнерот  ниако  не успеавте  да  се ускладите по прашање на меѓусебните  очекувања. Емоциите се бурни и  нестабилни, поради   присуството  на Марс и   Венера  во истиот знак, што  би  можело  да доведе до  големо  заладување во  врската. Слободните припадници на знакот ги очекува  нова романса  со личност   од блиско опкружување.

Близнаци

Пазете се од двосмислени пораки и  секакви облици на комуникации кои партнерот  би  можел погрешно  да  разбере. Меркур, владетелот на знакот  за  неколку дена влегува  во седмото поле, што  значи дека  емотивниот живот  ќе ве води  по редовен тек, а  тензиите со партнерот  ќе  бидатпомали   отколку   во  претходниот период.

Објавено понеделник, 09 јануари 2017 1:39:00
Напишано од виолета