Астро профил на маж Јарец

img

Доминантен, конзервативен, злопамтило, амбициозен, сериозен, традиционален, тврдоглав, контрадикторен бидејќи е сигурен во своето знаење а несигурен како личност.  Потребна му е потпора во животот.  Тој е голем работник, а ако му го признаете тоа ќе помисли дека го сакате. Неговиот систем на вредности малку луѓе го разбираат, тој со годините е се помладолик, често и долго детинест малку луѓе може да го разберат и да кажат дека го познаваат. Со што и да се занимава успешен е.

Во љубовта е верен, меѓутоа посветеноста кон сопругата не значи дека во текот на бракот не постои можност да се заљуби во друга жена. Тој поседува лепеза од чувства, може да биде романтичен...

Повеќе на следниот ЛИНК

Тагови:

puls24mk хороскоп

Facebook impact:

Објавено вторник, 02 април 2013 02:49:00
Напишано од Емилија