Една ноќ, откако брачниот пар легнува во кревет, мажот се врти кон жената и...

Една ноќ, откако брачниот пар легнува во кревет, мажот се врти кон жената и почнува нежно да ја чешка по рамото. Жената се врти накај него и му вели:
– Извини душо, но утре имам закажано...

img

Една ноќ, откако брачниот пар легнува во кревет, мажот се врти кон жената и почнува нежно да ја чешка по рамото. Жената се врти накај него и му вели:
– Извини душо, но утре имам закажано кај гинекологот, сакам да останам свежа.
Мажот одбиен, разочарано се свртел на својата страна и се обидел да заспие. После неколку минути му текнува нешто, се свртел повторно кон жената и пак почнал да ја чешка, па и шепнал на уво:
– А дали имаш состанок на забар утре?

Facebook impact:

Објавено сабота, 07 јануари 2017 05:49:00
Напишано од виолета