Кој хороскопски знак е најдобар, а кој најлош возач

Ако познавате некоја Вага, замолете ја да се помести од возачкото седиште и никој нема да настрада… Секако, ова би требало да биде шега на странските интернет портали кои се во потрага по хороскопски знак кој е најдобар возач.

img

Сепак, во текот на истражувањето од 100.000 возачи, вагите се покажале како најлоши возачи од останатите 11 знаци.

 

Тие биле предизвикувачи на значително повеќе сообраќајни несреќи за разлика од другите хороскопски знаци.

Генерално, најдобри возачи се Лавовите бидејќи често пати сакаат да преовладуваат и да се истакнуваат, а во чекор ги следат и Близнаците и Раковите.

Најмногу казни добиваат Рибите, а зад нив се Овните и Водолиите. Близнаците, Стрелците и Девиците имаат најмалку пишани казни.

Facebook impact:

Објавено вторник, 07 ноември 2017 08:22:00
Напишано од емилија