Луѓето од овие хороскопски знаци имаат најголема шанса да извршат злосторство

Кои три хороскопски знаци имаат тенденција да извршат најголеми злосторства?

img

Врз основа на истражувања спроведени во ФБИ, од сите 12 знаци во зодијакот овие 3 поседуваат најголем криминален потенцијал.

РАК

Раковите изненадувачки се најопасни според листата на ФБИ. Овој навидум мирен и емотивен знак има потенцијал да изврши злосторство поттикнато од страст, главно поради ментална нестабилност или огромна доза на љубомора. Ракот е воедно хороскопскиот знак кој е најспособен да изврши убиство, а и најголем број криминалци го имаат токму овој хороскопски знак.

СКОРПИЈА

Скорпијата е едноставно злобна. Поседува мрачна и скриена страна што ги прави одлични шпиони и атентатори. Може да бидат прилично големи садисти и се одлични манипулатори. Нивниот убод е смртоносен. Според статистиките, најголем број од сериските убијци се родени токму во ноември. Скорпии, не сме изненадени, нели?

СТРЕЛЕЦ

Стрелците ретко имаат способност да повредуваат други луѓе, па затоа најчесто стануваат крадци. Тешко е да се уапсат бидејќи секогаш се во бегство, секогаш чекор понапред од другите. Сепак, понекогаш на површина испливува и нивната полоша злосторничка страна, па умеат да бидат прилично физички агресивни доколку ги предизвикате.

Facebook impact:

Објавено сабота, 10 јуни 2017 11:44:00
Напишано од Виолета