Неделен љубовен хороскоп од 09- 15.01.2017: Стрелецот неодлучен, Овенот и Девицата ги мачи раскинување!

Неделен љубовен хороскоп од 09- 15.01.2017: Стрелецот неодлучен, Овенот и  Девицата  ги  мачи  раскинување!

img

Овен

Целата ситуација  на работното место  би  можела да ви  се причини напорна во овие денови. Постојано ќе имате  чувство дека  го  губите тлото под нозете  или дека се зависи  од шефовите, а баш ништо од вас. Тоа е само  привремено. Бидете отворени и  соработувајте.

Бик

Се наоѓате  во период  кога некои работи  треба дефинитивно  да ги  завршите. Токму оваа недела  е карактеристична по  тоа. Ќе завршите некои приказни и  ќе завртите нова страна. Кај некои  тоа ќе биде малку порадикално. Не се брзајте, прво  убаво  разгледајте ја ситуацијата.

 Близнаци

Ќе ви предложат  многу  нови  идеи, но  вие самите нема да можете да влијаете на работите. Ќе се чувствувате  како  набљудувач кому  нешто му  се нуди без вистински предизвик. Соработувајте и внимателно слушајте. Читајте меѓу редови. Она што  сега не оди, ќе појде подоцна.

Објавено понеделник, 09 јануари 2017 3:30:00
Напишано од виолета