Овие хороскопски знаци се најголеми манипулатори

Нема да можете да одолеете на нивниот шарм, но бидете внимателни и не наседнувајте секогаш на нивните прикани.

img

БЛИЗНАЦИ

Не им верувајте на она што го кажуваат, или барем нивното кажување земете го со голема доза на резерва. Близнаците често веруваат во искреноста на своите намери, но брзо се предомислуваат.

РАК

Знаат точно што да кажат и со колкава емоција. Раковите знаат како да го добијат она што го посакуваат и ќе направат сѐ за да дојдат до целта. Тие се апсолутни мајстори во манипулацијата со зборови, но и со солзи.

ЛАВ

Лавовите се нарцисоидни, а со самото тоа уверени дека сите го сакаат истото што и тие. Поради тоа ќе се обидат да ја изманипулираат личноста, да го прави она што тие сакаат и да ја уверуваат дека другите идеи се лоши.

ВОДОЛИЈА

Обожуваат да гледаат некој како се заљубува во нив, а кога ќе го постигнат замисленото, го губат интересот и бараат нова занимација. Ако случајно забележат дека вие го губите интересот, со манипулација лесно ќе ве вратат на „правиот“ пат.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 21 февруари 2018 07:37:00
Напишано од емилија