Овие три хороскопски знаци никогаш нема да можете да ги излажете

Астролозите велат дека овие три хороскопски знаци имаат непогрешлива интуиција и не може да ги излажете, зошто за неколку секунди може да ве проценат.

img

ШКОРПИЈА

Шкорпиите се доживуваат интензивно и имаат способност да прдвидат што доаѓа следно, но многу често го игнорираат оној внатешен глас. Сакаат возбуда и акција и спремни се на ризик.

СТРЕЛЕЦ

Кај стрелците интуицијата е релативо во затишје се додека не пронајдат некој внатрешен склад со самите себе. Интуицијата им зависи од тоа колку се внатрешно исполнети и задоволни. Кога ќе го постигнат тоа, нивната интуиција достига совршенство.

РИБИ

Рибите се многу чувствителни и знаат да сонуваат нешта кои подоцна и навистина им се исполнуваат.Ним им е важен внатрешниот мир како и задоволството кое прераснува во интуиција која ги води и кон претчуствување. Нивното мото е„ јас чувствувам“.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 04 декември 2017 12:06:00
Напишано од Вероника